Transport profesional

(+40) 758 473 588 (+40) 359 414 332 office@listo-trans.roRomânăEnglish

Despre noi

Listo Trans este o societate tânără ce a fost înfiinţată în octombrie 2010, ca răspuns la cerinţele pieţei în ceea ce priveşte transportul rutier de marfă. Am câştigat respectul clienţilor noştri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru că ştim că în transport cel mai important activ este timpul, iar timpul înseamnă bani, ne străduim să ajungem întotdeauna în timp util la destinaţie.

Un alt atuu pe care îl deţinem este simţul responsabilităţii faţă de marfa pe care o transportăm. Societatea noastră are încheiate contracte de asigurare marfă în valoare de 50.000 euro pentru transport intern si extern. Camioanele noastre se prezintă în stare buna de funcţionare, au toate reviziile efectuate la zi şi sunt echipate corespunzător cu chingi de ancorare marfă.

Dacă vreţi ca bunurile dvs. să fie transportate în condiţii optime, iar marfa să ajungă la destinaţie intactă din punct de vedere calitativ şi cantitativ, respectându-se totodata şi cerinţa de orar, apelaţi cu încredere la serviciile de transport marfă ale S.C. Listo Trans S.R.L